'Good Cop' steeds dieper in de nesten

'Good Cop' steeds dieper in de nesten

Ironie ten top in aflevering drie van de miniserie Good Cop. Politieagent Sav onderzoekt de misdaad die hij zelf heeft begaan: de moord op bendeleider Callum Rose. Hij moet oppassen dat zijn collega's hem niet doorzien. 

Daarnaast frustreert het Sav enorm dat het zijn team niet lukt Jonjo Heinz achter slot en grendel te krijgen. Er zijn simpelweg te weinig bewijzen tegen hem. Deze Jonjo, die lid was van Callums bende, ontkent dat hij iets te maken heeft met de moord op Savs collega Andy. Sav onderneemt weer actie en breekt in bij Jonjo. Hij stelt vast dat Jonjo op het punt staat te vluchten naar het buitenland. De vastberadenheid van Sav om deze crimineel op te pakken, wekt argwaan bij inspecteur Costello. Lukt het Sav zijn leugens verborgen te houden?

Rechtgeaarde politieagent

De hoofdpersoon in de vierdelige serie Good Cop is de rechtgeaarde politieagent John Paul Rocksavage (Warren Brown), oftewel Sav. Hij werkt in de Britse stad Liverpool. Wanneer Sav een melding over geluidsoverlast krijgt, staat hij tegenover een agressieve groep mannen. Tijdens deze confrontatie komt zijn partner Andy Stockwell om het leven. Voor de gedreven politieman is de maat nu vol; hij onderneemt actie op een manier waar hij zelf versteld van staat. Daarmee verandert zijn leven voorgoed. Hij komt terecht in een nachtmerrie vol misdaad, waarbij ook zijn privéleven het moet ontgelden.
In het kort


  • Titel:KRO Detectives: Good Cop
  • Zender:NPO 2
  • Datum:29 maart 2014
  • Uitzendtijd:23:25 - 00:25 uur
  • Genre:Serie/Soap
  • Acteurs:Warren Brown, Kerrie Hayes
TVGids.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Informatie Informatie      Deze melding verbergen Deze melding verbergen