Chantal Janzen beoordeelt acts Holland’s Got Talent

Chantal Janzen beoordeelt acts Holland’s Got Talent

Dit weekend start een nieuw seizoen van Holland’s Got Talent. En naast veel nieuwe talentvolle acts, maakt ook een nieuw jurylid haar opwachting: Chantal Janzen. “Ik ben wel eerlijk, maar niet ongezouten.”

Chantal Janzen heeft niet lang getwijfeld over een plek in de jury van Holland’s Got Talent. “Gordon doet mee, dus ik wist van tevoren al dat ik veel plezier zou hebben.” Wel was het voor de presentatrice lastig om ineens niet meer de touwtjes in handen te hebben. “Ik vind het een lastig programma, omdat ik niks kan voorbereiden. Ik val de redactie steeds lastig: wanneer is de redactievergadering? Wij mogen niks weten, en dat is de kracht van het programma.”

Niet ongezouten
Ook dit jaar ligt de beoordeling van de acts in handen van drie juryleden. Naast Chantal Janzen bestaat de jury uit Gordon en Dan Karaty. Ieder jurylid heeft zijn eigen manier van beoordelen. “Ik ben wel eerlijk, maar niet ongezouten,” vertelt Chantal. “Gordon geeft zijn ongezouten mening, ik ga niet proberen iemand af te maken. Maar ik zeg eerlijk als iets niet goed is.”

Opbouwende kritiek
Chantal probeert de kandidaten vooral opbouwende kritiek te geven. “Vaak zijn er kandidaten met hele mooie stemmen. Die stellen zichzelf voor, praten normaal. Maar als ze zingen gaan ze heel anders staan, heel anders kijken en heel geforceerd hun handen gebruiken. Dat hoeft helemaal niet. Dat is zonde. Dat soort dingen probeer ik de kandidaten bij te brengen.”


In het kort


  • Titel:Holland's Got Talent
  • Zender:RTL 4
  • Datum:26 oktober 2013
  • Uitzendtijd:20:00 - 22:00 uur
  • Genre:Amusement
  • Presentatie:Robert ten Brink
TVGids.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Informatie Informatie      Deze melding verbergen Deze melding verbergen