Geplaatst: Vrijdag 17 augustus

Keet is Ben Saunders kwijt

Keet is Ben Saunders kwijt

Keet is diep bezorgd. De reden is haar vriend Ben Saunders die na een lange vlucht naar New Orleans niets van zich heeft laten horen.

De The Voice-winnaar stuurde zijn laatste tweet voor hij het vliegtuig pakt naar New Orleans. Ben is in Amerika voor een tv-programma, maar wat hij daar precies doet is niet bekend. Keet baalt echter behoorlijk van het feit dat Ben niet heeft laten weten of hij veilig is aangekomen.

Van de aardbodem
“Mijn vriendje is van de aarbodem verdwenen… nee serieus… @tattooben waar ben je?”, twittert de bezorgde blondine. Later volgt nog een tweet met “I’m so worried” en twittert ze nog een keer naar Ben en zijn broer Jamie dat ze geen teken van aankomst heeft gekregen.

Snurken
Jamie probeert de boel te sussen en schrijft: “06:30 uur daar mevrouw… Die man ligt keihard te snurken”. Het is voor Keets gemoedsrust te hopen dat Ben inmiddels een teken van leven heeft gestuurd.


TVGids.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Informatie Informatie      Deze melding verbergen Deze melding verbergen