Geplaatst: Woensdag 26 juni

Kim Kardashian stuurt nepfoto's van baby

Bekijk de video over Kim Kardashian stuurt nepfoto's van baby

Kim Kardashian vertrouwt haar vrienden helemaal niet. Om de loyaliteit van haar vriendenkring te testen, stuurde ze nepfoto's rond van de kleine North West.

Kim Kardashian heeft haar vrienden aan de ultieme test onderworpen. Ze stuurde foto’s van haar pasgeboren kind rond om te kijken wie van hen naar een blad zou stappen om de foto’s te verkopen. Kim was wel zo slim om nepfoto’s te sturen. Een van de vrienden viel door de mand en werd betrapt toen hij het kiekje probeerde te slijten aan een magazine. Dat meldt The Daily Mail.

Luiers
Ondertussen genieten Kim en Kanye volop van de kleine North. “Ze verdelen de taken. Kanye grijpt alles met beide handen aan. Hij verwisselt de luiers. Kim vond het altijd eng om een baby te krijgen. Ze dacht dat het heel moeilijk zou zijn, maar het gaat haar heel natuurlijk af.”

Talkshow
De hele wereld kijkt reikhalzend uit naar de foto’s van de baby. Naar verluidt zijn de kiekjes voor het eerst te zien in de talkshow van oma Kris Jenner, die binnenkort van start gaat.


TVGids.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Informatie Informatie      Deze melding verbergen Deze melding verbergen