Geplaatst: Maandag 3 december

Nigella Lawson sport naakt

Nigella Lawson sport naakt

Nigella Lawson staat bekend als een van de meest sexy tv-koks. Zelf doet ze graag een duit in het zakje om dat imago in stand te houden. De brunette sport namelijk in niets meer dan een bh en sportschoenen. 

Er is al een andere tv-kok met de titel ‘The Naked Chef’, maar als Jamie Oliver er niet was, was Nigella Lawson een goede kansmaker voor die titel. De kokkin beweert namelijk dat ze sport in niets meer dan een bh. “Ik heb thuis een loopband. Ik doe de deur op slot zodat niemand binnen kan komen. En dan draag ik alleen een bh en sportschoenen”, aldus Nigella in het tijdschrift Red.

Disco
Nigella zien sporten moet een bevreemdend gezicht zijn. Ze is niet alleen halfnaakt, maar ze zingt ook graag luidkeels mee met de muziek. “Ik speel heel harde muziek af - disco en eighties - en zing. Ik heb een vreselijke stem. Het maakt mijn hoofd leeg omdat ik zo’n panische piekeraar ben. Maar als je heel hard zingt, al is het maar een kwartier, krijgen die gedachten geen kans”, tipt Nigella.


TVGids.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Informatie Informatie      Deze melding verbergen Deze melding verbergen