Nieuws
Avontuurlijke high tea
CTR
  ·  Een high tea is al heel feestelijk, maar in handen van Yvette van Boven wordt die extra bijzonder. Zo verwerkt ze in Koken met Van Boven verschillende bloemen in gerechten waar zelfs Google nooit van heeft gehoord. Tik maar eens ‘vlierpeer-focaccia’ in. Yvette zet het gewoon op tafel. Het recept staat na de uitzending op de site van het programma en dat is zeker geen overbodige luxe. Verder gebruikt Yvette bloemen uit de kaasjeskruidfamilie, die zo wordt genoemd vanwege de vorm van hun vruchten; die lijken op een Goudse kaas. Dan is er nog verveine, ook bekend als verbena, een kruid met een citroenachtig smaakje dat onder andere wordt gebruikt in thee en bij visgerechten. Van Boven verwerkt het met het kaasjeskruid in haar eigen avontuurlijke marshmallows.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsHoe is het nu met Anneke en haar hond Dana uit Het Roer Om?
Anneke wilde in Egypte wonen en daar werken in een kapsalon van een hotel. Toen dat mislukte, probeerde ze het als callcentermedewerker. Dat was ook geen succes. Weet Anneke in Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? alsnog een bestaan op te bouwen in Egypte?Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 23:22Komende week in GTST: Bekende breuklijnen en de schokkende spoedgevallen
19:56Robert de Hoog en vrouw verwachten tweede kindje
15:02Glenn uit Big Brother onthult wat hij met het prijzengeld zou doen
14:25Schema tweede halve finale Eurovisie Songfestival 2024
13:43Bridget Maasland deelt backstagebeelden van nieuw seizoen Het Jachtseizoen