Bruiloft afgelast in Married at First Sight

  • 21 maart 2017, 20:32 - 21:30 uur
  • RTL 4
Kijk nu

REALITYPROGRAMMA Paniek in Married at First Sight: de bruiloft van Ellen en Paul gaat defintief niet door. De experts duiken weer in de aanmeldingen om een nieuwe match te maken. Peter van der Vorst zoekt de gelukkigen los van elkaar op om het nieuws te vertellen.

Ondertussen gaan Johan en Renate verder met de voorbereidingen van hun huwelijk. Zij krijgt een brief van hem en kan daarna helemaal niet meer wachten om haar aanstaande man te ontmoeten. Chantal en Nikolai zijn al een aantal stappen verder. Zij zijn op huwelijksreis en hebben nu de tijd om elkaar beter te leren kennen. Ze spreken onder meer over Nikolais handicap. Na een motorongeluk kan hij zijn linkerhand namelijk niet meer bewegen. Hoe zien ze samen de toekomst voor zich?

Ontmoeting op bruiloft

Het zijn spannende weken voor de vrijgezellen die meedoen aan Married at First Sight. Nadat ze door vier wetenschappers zijn doorgelicht en gematcht, zien de nieuwbakken stellen elkaar voor het eerst op hun bruiloft. Als ze ja zeggen tegen elkaar, zijn ze wettelijk gehuwd. Daarna volgt een huwelijksreis om elkaar beter te leren kennen. De eerste reeks leverde een blijvende match op: Patty en Bram. Peter van der Vorst presenteert het programma.

  • Seizoen: 2

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag