Charlie Sheen spreekt openlijk in Jensen USA

Kijk nu

NET GEMIST Charlie Sheen trapte donderdagavond het nieuwe RTL-programma Jensen USA af. De acteur besprak samen met Robert Jensen de meest opmerkelijke momenten uit zijn leven. Bekijk het volledige interview hierboven.

Jensen is terug! Deze keer schuiven de sterren niet bij hem aan, maar zijn de rollen omgedraaid. De talkshowhost brengt in het nieuwe programma Jensen USA een bezoek aan tal van beroemdheden. Niemand minder dan Charlie Sheen trapte de nieuwe reeks donderdagavond af onder het oog van 340.000 kijkers.

Charlie Sheen

Sheen kampte met verslavingen, had ruzies met prostituees en hij was een poosje verzot op tijgerbloed. Tegen alle verwachtingen in loopt hij nog altijd op de aardbodem rond. En daar maakte Robert Jensen optimaal gebruik van. Hij bezocht Sheen in zijn villa in Beverly Hills, waar ze aan het zwembad als twee oude mannen sigaren rookten.

Primeur

Sheen vertelt in het interview over coke, prostituees en Amsterdam. De acteur blijkt al meerdere keren in de hoofdstad te zijn geweest, waar hij optimaal van het leven genoot. Benieuwd naar alle opmerkelijke uitspraken? Check dan de video hierboven.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag