De jongens zingen tegen de meisjes in Pitch Perfect(2012)

  • 14 september 2017, 20:35 - 22:50 uur
  • NET 5

KOMEDIE In Pitch Perfect komt het buitenbeentje Beca terecht in een zanggroep op haar nieuwe universiteit. Beca geeft het repertoire en de uitstraling van de groep een broodnodige boost, om hun mannelijke concurrenten te kunnen verslaan.

Anna Kendrick speelt in de muzikale komedie Pitch Perfect de rebelse eerstejaarsstudente Beca. Beca komt op haar nieuwe universiteit terecht in de a capella-zanggroep The Barden Bellas. Deze zanggroep bestaat uit een aantal meiden dat af en toe elkaars bloed kan drinken, maar samen perfect kan zingen. Fat Amy (Rebel Wilson) is ook een van de nieuwelingen. Deze dame neemt geen blad voor de mond, waardoor ze constant hilarische opmerkingen maakt. 

Verandering

The Treble Makers vormen de mannelijke concurrenten van The Barden Bellas. De meidenzanggroep heeft alleen maar traditionele nummers in haar repertoire en straalt niet bepaald pit uit. Daar brengt Beca verandering in. Ze komt met verfrissende nummers en weet de uitstraling van de groep te verbeteren. Maken The Barden Bellas zo weer kans op de hoofdprijs in de nationale competitie? In Pitch Perfect hangt ook verboden liefde in de lucht. Beca probeert uit alle macht niet verliefd te worden op Jesse (Skylar Astin), een nieuw lid van The Treble Makers.

Derde deel

Pitch Perfect kreeg in 2015 een vervolg. Een derde deel staat gepland voor december dit jaar. Anna Kendrick kruipt dan opnieuw in de huid van Beca. 


  • Regisseur: Jason Moore
  • Scenario schrijver: Kay Cannon, Mickey Rapkin
  • Componist: Brian Armstrong, Christophe Beck, Mark Kilian, Kami Asgar, Bob Beemer, Dave Bergstrom, Blake Collins
  • Acteurs: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp, Skylar Astin

Reageren op dit artikel
Meer video's van Net 5

Tips voor vandaag