Divorce eindigt in vechtscheiding

Divorce eindigt in vechtscheiding

  • Geplaatst: Donderdag 26 november

SERIE De successerie Divorce van Linda de Mol stopt. Na vier seizoenen én een flinke rel valt het doek. Volgens medewerkers komt het door het ‘divagedrag’ van hoofdrolspeler Dirk Zeelenberg. Hij zou de draaischema’s tot een hel gemaakt hebben. De acteur zelf ontkent.

Woensdag was er spanning en sensatie rondom de veelbekeken serie Divorce. Dirk Zeelenberg zou er een potje van gemaakt hebben. In RTL Boulevard werd woensdagavond bekend dat de serie definitief stopt. Volgens medewerkers was Zeelenberg vaak te laat, trok zich daar niets van aan, was veel bezig met andere klusjes en stelde zich op als zijn karakter: de drammerige zakenman. Het leverde de productie te veel problemen op.

Ontkenning
Zeelenberg schrikt van de beschuldigingen. “Divagedrag? Ik weet niet eens hoe dat moet!” zegt de acteur in RTL Boulevard. Ook het te laat komen is niet waar volgens Zeelenberg.“Je kunt het je in deze wereld helemaal niet permitteren te laat te komen. En je denkt toch niet dat ik als B-acteur zo’n serie om zeep kan helpen? Als je als acteur zulk gedrag vertoont word je meteen vervangen.”Reageren op dit artikel