Jarige Ed Sheeran deelt nieuw nummer

Kijk nu

NET GEMIST Ed Sheeran deelt op zijn verjaardag een nieuwe track van zijn aankomende album Divide. Zijn nieuwe album komt uit op 3 maart. De zanger is bovendien te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night op 24 februari.

Ed Sheeran deelt wederom een nummer van zijn nieuwe album. Eerder verschenen 'Shape Of You' en 'Castle On The Hill' al, maar nu heeft de 26-jarige zanger ter ere van zijn verjaardag een nieuwe track gedropt. Het nieuwe nummer heet 'How Would You Feel (Paean)'.

Divide

Divide is het derde en langverwachte studioalbum van Ed Sheeran. Het vorige album van de Britse singer-songwriter, Multiply, kwam drie jaar geleden uit. Nadat de zanger eind 2015 aankondigde te stoppen met social media en beloofde aan een nieuw album te gaan werken, verschenen exact een jaar later aanwijzingen voor het nieuw album. Divide komt uit op 3 maart en je kunt hier een pre-order plaatsen.

RTL Late Night

In aanloop naar het nieuwe album zal Ed Sheeran op vrijdag 24 januari te gast zijn bij RTL Late Night. Voor de fans die geen kaartjes wisten te bemachtigen voor de twee concerten van de zanger in de Ziggo Dome, is dat misschien een schrale troost. Het is overigens niet de eerste keer dat de Brit in RTL Late Night zit, want in 2014 was hij ook al te gast in de talkshow.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag