Laura Ponticorvo reageert op lekken seksvideo

Kijk nu

NET GEMIST Laura Ponticorvo is de volgende in het rijtje van wie persoonlijke beelden zijn gelekt. Laura heeft daar nu zelf op gereageerd in een bijna tien minuten durende vlog. Ze zegt dat het een nachtmerrie is, maar dat ze haar leven weer wil oppakken.

Laura Ponticorvo is net als Patricia Paay het slachtoffer geworden van de verspreiding van persoonlijke beelden. De beelden waarop te zien is hoe zij seksuele handelingen verricht zijn gelekt. Dat kwam eind vorige week in het nieuws. Laura, die normaal elke zaterdag een vlog op YouTube zet, heeft nu zelf in een zeer uitgebreide vlog gereageerd op de nachtmerrie waarin zij verzeild is geraakt.

Aangifte

“Je bent boos, verdrietig en gechoqueerd dat het je overkomt, maar toch wil ik hier positief mee omgaan”, zegt Laura, die verder aangeeft haar leven graag weer te willen oppakken. Wel heeft ze inmiddels aangifte gedaan bij de politie. “Ze zijn er meteen volle bak mee aan de gang gegaan, omdat het een heel ernstige zaak is. Niet alleen bij mij, het gebeurt gewoon te vaak.” Feit is volgens Laura wel dat iedereen het heeft gezien, en dat dat natuurlijk nooit de bedoeling was. “Het is iets tussen mij en mijn vriend, dat is privé. Dat hadden jullie allemaal nooit mogen zien.”

Bekijk de hele vlog van Laura in bovenstaande video.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag