Makkie voor Real Madrid?

  • 13 september 2017, 22:35 - 23:30 uur
  • Veronica
Kijk nu

NABESCHOUWING Na het duel van Feyenoord beelden van de overige Champions League-duels. Liverpool, de club van Georginio Wijnaldum, neemt het op tegen Sevilla. Bekerhouder Real Madrid begint met een 'makkie', thuis tegen APOEL Nicosia.

Na het rechtstreekse verslag van Feyenoord-Manchester City gaat de Champions League-avond op Veronica gewoon door. Alle doelpunten uit de andere wedstrijden komen voorbij. Kijkend naar het wedstrijdprogramma lijkt vooral Tottenham Hotspur-Borussia Dortmund een interessant duel.

Mooie clash

Twee ploegen met een aanvallende spelopvatting, dat kan een mooie clash opleveren in Londen. Het is ook een spannend duel voor Peter Bosz, de trainer van de Duitse club. Hij maakt zijn officiële debuut in het hoofdtoernooi van de Champions League. De andere twee ploegen in deze poule zijn Real Madrid en het bescheiden APOEL Nicosia. Zij spelen in de Spaanse hoofdstad tegen elkaar. Vermoedelijk een eenvoudig klusje voor de titelverdediger. Bij APOEL, de kampioen van Cyprus, staan landgenoten Lorenzo Ebecilio en Boy Waterman onder contract.

Wijnaldum

Welke Nederlanders komen er nog meer in actie op deze Europese avond? Georginio Wijnaldum is (hoogstwaarschijnlijk) basisspeler bij Liverpool, dat in eigen huis Sevilla treft. Terence Kongolo maakte deze zomer de overstap van Feyenoord naar AS Monaco en speelt tegen Champions League-debutant RB Leipzig. Ook de Nederlandse aanvallers Ryan Babel en Jeremain Lens mogen dit jaar hun kunsten vertonen op het allerhoogste Europese niveau. Zij verdedigen de kleuren van Besiktas en gaan met de Turkse kampioen op bezoek bij FC Porto.

  • Aflevering: 102/29 Feyenoord - Manchester City

Reageren op dit artikel
Meer video's van Veronica

Tips voor vandaag