Miryanna van Reeden kan niet kiezen(2003)

  • 17 juli 2017, 20:30 - 22:05 uur
  • NPO 3

ROMANTISCHE KOMEDIE De ene man is ontzettend lief, de ander een goddelijke verschijning. Maar voor welke moet je kiezen? Voor die keuze staat Miryanna van Reeden in de komedie Liever verliefd. De vraag is: wordt het Chris Zegers of Romijn Conen?

In de eerste scène van Liever verliefd is te zien hoe Anna (Miryanna van Reeden) dolgelukkig op een groot jacht ligt, samen met Dirk, haar laatste verovering. Anna denkt in deze vent eindelijk de ware te hebben gevonden, maar daarin vergist ze zich. Dirk besluit namelijk aan het einde van hun vakantie toch maar terug te gaan naar zijn vrouw en kinderen.

Cupido

Gedesillusioneerd en vastbesloten vanaf nu een celibatair leven te leiden, keert Anna terug naar Amsterdam. Maar daar kan ze nog geen blokje om lopen met haar vriendin (Elle van Rijn) of ze wordt door Cupido getroffen. Na een ongelukje maakt ze kennis met de stoere bouwvakker Rob (Chris Zegers), die haar uitnodigt voor een etentje.

Verliefd

Nog diezelfde avond danst ze door de regen met de romantische pianist Sander (Romijn Conen), die aan het herstellen is van het blauwtje dat hij gelopen heeft bij balletjuffrouw Suzan (Wendy van Dijk). Anna zit met een luxeprobleem, want ze wordt op beide mannen verliefd. En dan blijken de twee ook nog huisgenoten van elkaar te zijn...

  • Regisseur: Pim van Hoeve
  • Scenario schrijver: Pim van Hoeve, Don Bohlinger
  • Componist: Simone Galavazi, Martijn Schimmer, Giel van Geloven, Herman PieŽte, Tino van Schooten, Maaike de Vri
  • Acteurs: Miryanna van Reeden, Chris Zegers, Romijn Conen, Elle van Rijn, Wendy van Dijk
  • Prijzen: Miryanna van reeden werd genomineerd voor het Gouden Kalf voor beste actrice.

Reageren op dit artikel
Meer video's van Zondag met Lubach

Tips voor vandaag