Nieuwe Twin Peaks te zien bij Videoland

  • Geplaatst: Vrijdag 19 mei
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Ook in Nederland kunnen we de revival van Twin Peaks zien. Videoland zendt de serie van David Lynch vanaf 22 mei uit. Je moet dus wel een abonnementje aanschaffen voor de nieuwe avonturen van special agent Dale Cooper.

Precies 25 jaar nadat Twin Peaks eindigde wordt het verhaal in het bijzondere dorp weer opgepakt. De wereldpremière is op 22 mei in de Verenigde Staten, de serie is de volgende dag op Videoland te zien.

Laura Palmer

Er wordt nogal wat verwacht van het nieuwe Twin Peaks, vooral omdat de serie geldt als een van de beste ooit gemaakt. Twin Peaks begon met de moord op de mooie Laura Palmer. Aan special FBI agent Dale Cooper de taak de moord op te lossen. Tijdens zijn zoektocht stuitte hij op vele mysterieuze zaken en vreemde inwoners.

Naomi Watts

Van de originele cast zijn onder andere Kyle MacLachlan (Dale Cooper), Mädchen Amick, Dana Ashbrook, David Duchovny, Sherilyn Fenn, Miguel Ferrer, James Marshall, Ray Wise en David Lynch te zien. Nieuw zijn: Monica Bellucci, Naomi Watts, Laura Dern, Tim Roth en Jim Belushi.

Twin Peaks, op 22 mei 2 delen, daarna iedere week een deel
Reageren op dit artikel