Posjes op dansles in Helemaal Het Einde

  • 17 juli 2017, 20:38 - 21:37 uur
  • RTL 4
Kijk nu

REALITYPROGRAMMA Stephan en Ilona Pos nemen dansles om goed voor de dag te komen bij het concert van André Rieu in Chili. De Van Kooijtjes klussen verder aan de yogaschool, terwijl de familie Van Wichen zich voorbereidt op noodweer.

André Rieu staat in juli nog volop op zijn 'eigen' Vrijthof in Maastricht, maar volgende maand doet de orkestleider Chili aan met zijn nieuwe tour. Stephan en Ilona Pos, die tickets hebben bemachtigd voor een van de optredens, willen goed voor de dag komen bij het concert en nemen dus alvast dansles.

Jeroen en Linda

Jeroen en Linda van Kooij bereiden zich intussen niet voor op walsjes, maar op zonnegroeten: het stel klust weer verder aan hun yogaschool. Nu de Posjes zijn verhuisd naar de Chileense hoofdstad Santiago en ook de Van Kooijtjes La Sirena hebben verlaten, is de familie Van Wichen het enige gezin dat nog op het landgoed woont. Het stuk grond dat ze kregen van Helemaal het einde, is een en al blubber. Omdat er noodweer op komst is, gaan Addy en Astrid hamsteren.

Emigreren 2.0

"De kans is groot dat we na Helemaal het einde! in Chili blijven", vertelde Ilona Pos aan tafel bij Humberto Tan in RTL Late Night. Ze noemt het Chili-avontuur 'emigreren 2.0', omdat de overgang eigenlijk meevalt. "Vroeger vertrok je op een boot en kreeg je familie maanden later een brief. En na dertig jaar kwam Henny Huisman en dan zag je elkaar pas weer." Tegenwoordig is het veel makkelijker om contact te houden, vindt Ilona. "Als je in Zuid-Amerika aankomt, kun je meteen foto's sturen. En je kunt ook heel goedkoop bellen. In die zin is het veel makkelijker geworden om naar het buitenland te vertrekken."

  • Seizoen: 1

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag