Prachtig gevecht tussen Verstappen en Vettel

Kijk nu

NET GEMIST Dat Max Verstappen en Sebastian Vettel niet elkaars beste vrienden zijn is algemeen bekend. Ook op de baan gaat het er zo nu en dan stevig aan toe. Dat bewijst de bovenstaande video van de GP van Groot-Brittannië.

Max Verstappen en Sebastian Vettel lieten het hart van menig Formule 1-liefhebber zondag sneller kloppen. De Duitser wilde de langzamere Red Bull-coureur passeren, maar dankzij sterk verdedigend werk wist Verstappen zijn derde plek te behouden. Dat deed hij volgens Vettel niet helemaal correct. “Hij was een beetje wild”, zei de Ferrari-coureur na afloop van de wedstrijd.

Max Verstappen

Verstappen kreeg tot Vettels verbazing veel lof voor zijn sublieme verdedigingswerk. Toch had de Nederlander er niet extreem veel aan. Wegens een niet al te beste pitstop lukte het Vettel iets later alsnog om Verstappen te passeren. Tot er later iets opmerkelijks gebeurde.

Vierde

Vettel reed zijn band aan het einde van de race kapot, waardoor de Duitser uiteindelijk als zevende over de finishlijn reed. Verstappen werd vierde, wat betekende dat hij eindelijk weer een race uitreed én Vettel aftroefde. Nederland heeft zondagnacht ongetwijfeld heerlijk geslapen.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag