Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de Nationale Natuur Quiz

  • Geplaatst: Donderdag 14 april
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS In de Nationale Natuur Quiz laten Chris Zegers en Sophie Hilbrand de prachtige Nederlandse natuur zien. Ook testen ze onze kennis hierover.

Natuurprogramma's doen het goed op televisie. De Vara komt daarom met een nieuw natuurprogramma. In de Nationale Natuur Quiz neemt Sophie Hilbrand de presentatie voor haar rekening van de liveshow en Chris Zegers neemt ons mee de natuur in.

De wereld over

Chris Zegers is al de hele wereld overgereisd en is heel wat gewend wat betreft natuurschoon. Van Japan tot Italië en van Uruguay tot Sri Lanka, hij heeft het allemaal gezien. Maar nu gaat hij eens op pad in de Nederlandse natuur. Dit doet hij samen met met boswachter Hanne Tersmette van Natuurmonumenten. 

Nederlands schoon

Zo zal Zegers de natuur op balkons en achtertuinen, in parken en bij de stad bekijken. Ook trekt verder het land in. De 3-op-Reis presentator haalt natte voeten in Overijssel en gaat ondergronds in Maastricht om vleermuizen te spotten in de mergelgrotten van de Sint Pietersberg. 

Liveshow

Sophie Hilbrand legt de bekende en onbekende kandidaten in de studio het vuur aan de schenen. Niet alleen de kennis van de BN'ers wordt getest, maar ook die van de mensen thuis. Vijftig thuiswinnaars zullen het tijdens de liveshow namelijk opnemen tegen de bekende koppen.

Plek bemachtingen

Om een plek in de liveshow van de Nationale Natuur Quiz 2016 te veroveren, kunnen mensen het online opnemen tegen Chris Zegers, Sophie Hilbrand, Bastiaan Ragas en Lisa Wade.  

De Nationale Natuur Quiz 2016 is te zien op woensdag 11 mei om 21.25 uur op NPO 1
Reageren op dit artikel