Sterretje naakt in Adam zkt. Eva vips

Kijk nu

NET GEMIST Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje, was donderdagavond poedelnaakt te zien op de Nederlandse televisie. Dat gebeurde in het RTL 5-programma Adam zkt. Eva vips. Hierboven de beelden.

"Ik heb twee sterren, wil je mijn derde zien?" Zo stelde Tony Wyczynski ('Sterretje') zich voor in realityshow Oh Oh Cherso, wijzend naar de twee tatoeages op zijn schouders. Donderdagavond kreeg heel Nederland de kans om die derde ster te aanschouwen, want Tony ging volledig uit te kleren in Adam zkt. Eva vips. Voor het eerst doen er bekende Nederlanders mee aan de naakte datingshow.

Sterretje

Sterretje, tegenwoordig actief als dj Tony Star, mocht het spits afbijten. Op een onbewoond eiland ging hij in zijn blootje daten met twee onbekende dames. Anders dan bij de reguliere Adam zkt. Eva-reeksen wisten deze singles wel al van tevoren welke Adam ze tegenover zich kregen: ze hebben zich speciaal voor Tony aangemeld. Maar ook voor de Eva's was een naakte Sterretje natuurlijk nieuw.

Kleintje

Veel kijkers maakte het niet uit voor welke Eva de voormalig Oh Oh Cherso-ster koos. Zij waren vooral benieuwd naar het geslachtsdeel van de BN’er. Over het algemeen was niemand enorm onder de indruk. Dat blijkt uit diverse tweets.

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag