Summer night

  • 17 juli 2017, 21:37 - 23:07 uur
  • RTL 4
Kijk nu

TALKSHOW

Zomerse avondtalkshow waarin Beau van Erven Dorens bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding. Marieke Elsinga brengt het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.

Met vandaag in de uitzending:

* Albert Verlinde

Na twee jaar viel gisteravond in het Beatrix Theater in Utrecht, na 647 voorstellingen, het doek voor de musical 'The Bodyguard'. Met liefst 850.000 bezoekers, een jury- én publieksprijs voor ‘Beste Musical’ plus een Musical Award voor hoofdrolspeelster Romy Monteiro, was de musical een groot succes voor theaterproducent Albert Verlinde. Vanavond blikken we met hem terug op The Bodyguard en vertelt Albert ons wat we nog meer van hem kunnen verwachten.* Katja Renkers en Ronald Westerhuis

Met de opening van het Nationaal Monument MH17, wordt vandaag herdacht dat precies drie jaar geleden het vliegtuig van Malaysia Airlines uit de lucht werd geschoten boven Oost-Oekraïne. Alle 298 inzittenden, onder wie 196 Nederlanders, kwamen om het leven. Katja Renkers verloor haar ouders en broertje, kunstenaar Ronald Westerhuis tekende voor het ontwerp van het monument.


  • Bijzonderheden: Herhaling, HD 1080i
  • Kijkwijzer: Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaar Angst Grof taalgebruik
  • Seizoen: 7

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag