Top 10 kijktips van deze week

NET GEMIST Een nieuwe week, dus nieuwe tv-tips. Dit zijn de tien programma's die je deze week niet mag missen.

1. De jacht … op de moordenaar (maandag 17 juli 20:30 SBS6)

Rechercheur Lea Smid (Loes Haverkort) en forensisch psycholoog Thomas de Wolf (Fedja van Huêt) gaan in De jacht achter levensgevaarlijke criminelen aan. In de eerste aflevering vinden ze in het bos de lijken van een aantal jonge vrouwen.

2. Het gevoel van de Vierdaagse (dinsdag 18 juli 19:00 NPO1)

Ruim 47.000 wandelaars uit zo'n zestig landen doen weer mee aan de Nijmeegse Vierdaagse, het grootste wandelevenement ter wereld. Waarom lopen ze mee? Wat doet het met ze? Hoe trotseren ze vermoeidheid en blaren?

3. 2Doc: Tokyo Idols (woensdag 19 juli 22:45 NPO2)

Deze Brits/Canadese documentaire belicht een bizarre, typisch Japanse subcultuur, die van de 'idols'. Dit zijn piepjonge vrouwen die niet om hun muzikaliteit worden geadoreerd, maar vooral om hun schattige voorkomen.


4. Aanmodderfakker (donderdag 20 juli 20:30 NPO3)

Wat als je als eeuwige student met een leven vol bier en dames dagelijks door een sfeerloze mediawinkel sloft maar op een dag de ambitieuze zestienjarige Lisa tegen het lijf loopt? Het overkomt Thijs in deze tragikomedie.

5. Komt een Belg bij de dokter (vrijdag 21 juli 21:25 Veronica)

Een programma in het populaire genre humoristische sketchprogramma's. De moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.

6. Baardmannetjes (vrijdag 21 juli 21:15 NPO2)

Nico de Haan en Hans Dorrestijn zijn weer terug op televisie. In dit vierde seizoen van Baardmannetjes trekken ze de Nederlandse steden in. Want ook hier zijn veel bijzondere vogels te vinden. In Zwolle gaan ze op zoek naar de slechtvalk.

7. Falco (zaterdag 22 juli 22:15 NPO1)

In dit seizoensslot verdwijnt Falco's dochter Pauline plotseling. Voor Falco is er geen twijfel mogelijk dat Darrigade, verantwoordelijk voor al 25 jaar ongeluk in zijn leven, haar ontvoerd heeft. Falco sluit zich af voor hulp van zijn omgeving, maar het wordt al gauw duidelijk dat hij dit niet alleen kan oplossen.

8. Phileine zegt sorry (zaterdag 22 juli 23:50 NPO3)

Deze romantische komedie draait om Phileine, een jongvolwassene die nogal problematische relaties heeft met haar vriendjes. Net wanneer Phileine denkt dat ze alles heeft waar ze ooit van droomde, ontdekt ze dat haar vriend Dylan haar om de haverklap bedriegt. Ze is woedend en besluit diezelfde avond nog iets te beginnen met Max, de beste vriend van Dylan.


9. Tour de France (zondag 23 juli 16:35 NPO1)

De renners nemen het er in de laatste Tourrit altijd van, maar dat verandert als ze de Champs-Élysées opdraaien. Acht ziedende rondes over de Parijse kinderkopjes vormen de aanloop naar een onvermijdelijke massasprint.

10. Gieren met Goor (zondag 23 juli 23:00)

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag