Verliefd op 'bella Italia'(2016)

  • 19 juni 2017, 19:00 - 20:00 uur
  • NPO 1
Kijk nu

WOONPROGRAMMA Ineke heeft haar hart verpand aan Italië. Ze wil dolgraag in de regio Piemonte gaan wonen. Samen met haar zus Annemie en presentator Sybrand Niessen gaat ze in Droomhuis gezocht op zoek naar de ideale woning. 

Ineke heeft haar hart verpand aan Italië. Ze wil dolgraag in het noordwesten van het land gaan wonen. Samen met haar zus Annemie en presentator Sybrand Niessen gaat ze in Droomhuis gezocht op zoek naar de ideale woning in de regio Piemonte. De ophanden zijnde verhuizing naar Italië is geen impulsief besluit. Op haar negende ging ze er met haar ouders op vakantie en sindsdien is ze verliefd op het land. Door persoonlijke omstandigheden is het er nooit van gekomen om er daadwerkelijk te gaan wonen, maar na een periode van rouw is nu de tijd daar. Ineke wil graag nieuwe dingen meemaken op een nieuwe plek. Jan Willem de Vriend, chef-dirigent en artistiek directeur van het Orkest van het Oosten. heeft al een huis in Italië. De cameraploeg bezoekt hem in Toscane.

Thuis in het buitenland

In  helpt presentator Sybrand Niessen Nederlanders bij het vinden van een woning in het buitenland. Op basis van het budget van de kandidaten laat Sybrand hun potentiële droomhuizen zien. Ook verkent hij samen met de huizenzoekers hun potentiële nieuwe woonomgeving. In sommige afleveringen laten bekende Nederlanders hun huis in het buitenland zien.

  • Aflevering: 11 ItaliŽ

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag