Weer een vrijwillige exit in Boer zoekt vrouw

NET GEMIST LET OP: SPOILER ALERT. Boer zoekt vrouw kende zondagavond weer een afvaller, en niet omdat boer Marc haar wegstuurde, maar omdat Irene zelf besloot om weg te gaan.

Het was weer tijd voor zenuwslopende keuzemomenten zondagavond in Boer zoekt vrouw. David, Olke, Riks en Marc moesten kiezen welke twee vrouwen op hun boerderij mochten blijven en wie van de drie het vliegtuig moest pakken. Traditioneel zorgt dat voor gespannen koppies en zenuwslopende momenten. Want hebben ze zichzelf wel genoeg kunnen laten zien? En zijn de boeren er al wel in geslaagd om te flirten met de vrouwen op hun boerderij? Het pijnlijke antwoord op beide vragen is helaas vaak ‘nee’.

Irene verlaat Marc vrijwillig

Toch moet er een keuze gemaakt worden en dus koos David ervoor om afscheid te nemen van Jorien. Boer Riks liet Claudia haar koffer pakken en Olke zag in Harriet niet zijn ware liefde. Boer Marc dacht op zijn boerderij in Zambia ook een keuze te moeten maken, maar hij werd door presentatrice Yvon Jaspers voortijdig bij kandidate Irene geroepen. Zij had namelijk zelf besloten om met het Boer zoekt vrouw-avontuur te stoppen. Daarmee kent dit seizoen de tweede vrijwillige afvaller. Claudia verliet eerder al het erf van boer Riks omdat het gevoel er naar eigen zeggen gewoon niet was.

Boer zoekt vrouw terugkijken kan hierReageren op dit artikel

Tips voor vandaag