Zangeres Maan zingt de titelsong voor film Meesterspion

  • Geplaatst: Maandag 27 juni
Door: Televizier.nl

FILM The Voice of Holland -winnares Maan zal de titelsong zingen voor de nieuwe familiefilm Meesterspion . Het nummer krijgt de titel Give You All I Got . "Ik ben er zo ontzettend trots op'', vertelt Maan.

Give You All I Got wordt de vierde single voor de zangeres en het nummer wordt in september officieel uitgebracht. Een maand later, op 5 oktober, gaat Meesterspion in première. Hoofdrollen zijn er voor Beau Schneider (ex-GTST), Nienke de la Rive Box en Stijn van der Plas.

Misdaadzaak

In Meesterspion verhuist de 10-jarige Tim (Stijn van der Plas) met zijn familie naar een kusthotel. Tim is er niet gelukkig, maar komt dan Simon (Beau Schneider) tegen. Simon is een oud-spion en net ontwaakt uit het jaar 1973. Dit zorgt voor de nodige problemen. Wanneer Simon aan het werk moet voor een oud misdaadonderzoek, besluit Tim zijn nieuwe vriend te helpen.

Pluk van de Petteflet

De regie van de film wordt verzorgt door Pieter van Rijn, bekend van zijn werk voor Pluk van de Petteflet (2004) en Familieweekend (2016). Tijs van Marle, die eerder het script schreef voor Mees Kees (2012), zal ook voor Meesterspion het verhaal schrijven. Reageren op dit artikel