5 Jaar Later met Beau minder journalistiek

  • Geplaatst: Dinsdag 2 januari
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT 5 jaar later wordt minder journalistiek met Beau van Erven Dorens als presentator. De interviewshow maakt vanavond haar debuut bij RTL 4. 

Voor Beau is het veelgeprezen interviewprogramma een droomklus. In het AD vertelt hij er altijd likkebaardend naar gekeken te hebben. Toch gaat hij het heel anders doen dan zijn voorganger Jeroen Pauw, die in de eerste uitzending te gast is.

Bloedgroep

Volgens Beau is zijn persoonlijkere aanpak het grootste verschil: “Jeroen is meer de journalist. Hij is meer geïnteresseerd in het politieke, ik kom meer uit het persoonlijke interview. Toch hebben we dezelfde bloedgroep, we snappen elkaar wel, maar daar houdt de vergelijking op.”

Eigen stijl

Tot voor kort had Beau weinig ervaring met nieuws en tv-interviews. Daar kwam verandering in toen hij afgelopen zomer het gezicht was van RTL Summer Night en hij zijn eigen stijl ontdekte: “Ik hou ervan dat het gezellig is, maar soms moet je wel stevige vragen stellen. Dat moest ik afgelopen zomer ook bij RTL Summer Night. Het is een kwestie van heel goed beslagen ten ijs komen en het vertrouwen winnen.”

5 Jaar Later is vanaf vanavond dagelijks te zien op RTL4 om 22.30 uurReageren op dit artikel