6de seizoen House of Cards wordt laatste

  • Geplaatst: Maandag 30 oktober
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Het komende seizoen van House of Cards wordt het laatste. Of het einde van de populaire Netflix-serie iets te maken heeft met de aantijgingen van seksuele intimidatie aan het adres van hoofdrolspeler Kevin Spacey, is niet bekend.

De opnamen van het zesde seizoen zijn eerder deze maand begonnen. Wanneer de laatste reeks van House of Cards op Netflix zal staan, is nog niet bekend. Het vijfde seizoen ging op 30 mei 2017 in première.

Waarom stoppen?

Netflix heeft in een verklaring laten weten behoorlijk in haar maag te zitten met de beschuldigingen aan het adres van ster Kevin Spacey, maar of het cancellen van House of Cards daar een direct gevolg van is, is niet duidelijk. In het vijfde seizoen leek de serie over politiek gekonkel in Washington al over haar hoogtepunt heen. Het zou dus makkelijk kunnen dat Netflix het stopbesluit al eerder nam.

Anthony Rapp

Spacey werd gisteren door acteur Anthony Rapp uit de serie Star Trek: Discovery beschuldigd van seksuele intimidatie. Spacey zou zich op een feestje in 1986 aan hem hebben opgedrongen. Rapp was toen nog maar 14 jaar. Spacey zei in een reactie dat hij zich niets van het voorval kon herinneren, maar bood desondanks zijn verontschuldigingen aan. Vlak erna kwam de acteur uit de kast als homoseksueel, iets wat eigenlijk iedereen al jaren vermoedde.

Of Kevin Spacey binnenkort naar Ahoy komt, valt nog te bezienReageren op dit artikel