Afstrepen, die bucketlist in Betreden op eigen risico(2018)

  • 10 februari 2018, 18:05 - 19:00 uur
  • NPO 3
Kijk nu

JEUGDPROGRAMMA De bucketlist is helemaal ingeburgerd; zelfs kinderen hebben een lijst van dingen die ze gedaan willen hebben. Daan Boom en Tim Senders van Streetlab helpen hen hierbij, al krijgen de kinderen niets cadeau.

Een nieuwe televisieklus voor Daan Boom en Tim Senders. De twee presentatoren van Streetlab gaan aan de slag met de bucketlist van kinderen tussen elf en vijftien jaar. In hun oproep voor het programma Betreden op eigen risico gaven de twee zelf al enkele voorbeelden van 'dingen die je altijd al eens hebt willen doen', zoals parachutespringen of de game Mario Kart in het echte leven spelen.

Droom in vervulling

Daarnaast konden kinderen een wens voor een ander insturen, bijvoorbeeld voor iemand die heel graag zijn of haar held wil ontmoeten. Daan en Tim hebben diverse opties om de dromen van de jonge deelnemers in vervulling te laten gaan, maar dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. De kinderen moeten geluk hebben, risico's durven nemen én altijd op hun hoede zijn.

Lekker heftrucken

Natuurlijk hebben Daan en Tim ook een eigen bucketlist én een anti-bucketlist. Wat betreft hun wensen zit het wel goed. Op Instagram lieten de mannen weten dat ze één punt van hun bucketlist alvast kunnen afstrepen: het behalen van een heftruckcertificaat. "Geslaagd voor ons heftruckrijbewijs gek! Lekker heftrucken vanaf nu woehoee", liet een behoorlijk enthousiaste Daan weten. De items op hun anti-bucketlist komen aan de beurt als de presentatoren in de uitzending op een bepaald onderdeel de strijd met elkaar aangaan. De verliezer moet in dat geval iets doen of ondergaan wat hij helemáál niet leuk vindt.

  • Seizoen: 1
  • Aflevering: 1/14 Lasergamen

Reageren op dit artikel
Meer video's van Zondag met Lubach

Tips voor vandaag