Alexis Arquette (47) overleden

  • Geplaatst: Maandag 12 september
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Transgender-actrice Alexis Arquette is op 47-jarige leeftijd overleden. Alexis was de zus van acteurs David, Patricia en Rosanna Arquette. Een doodsoorzaak is niet bekend gemaakt.

De broer van Alexis, Richmond, maakte het nieuws bekend op Facebook: „Onze broer Robert, die onze broer Alexis werd, die onze zus Alexis werd, is om 12.32 uur heengegaan.' Robert schrijft verder dat alle broers en zussen Arquette aanwezig waren bij het sterfbed van Alexis en dat de actrice overleed terwijl het nummer Starman van David Bowie speelde. De aanwezigen juichten toen Alexis haar laatste adem uitblies, precies zoals ze graag wilde.

Moed

In een persverklaring zeggen de broers en zussen: 'Alexis was een briljante artiest en schilder, een zangeres, een entertainer en een acteur', zeggen de broers en zussen in een verklaring. 'Door naar haar reis als transgender te kijken, hebben wij geleerd wat moed is.” 

Boy George

Alexis speelde rollen in Pulp Fiction, Bride of Chucky en als een Boy George-imitator in de film  The Wedding Singer met Adam Sandler en Drew Barrymore. In 2014 speelde ze dezelfde rol nog eens in Blended.  Reageren op dit artikel