Amerikaanse remake Intouchables verschijnt in 2018

Kijk nu

NET GEMIST Intouchables veroverde in 2011 de harten van de Europese filmkijker. Dat is ook in Hollywood niet onopgemerkt gebleven. In maart 2018 verschijnt de Amerikaanse remake van de film in de bioscopen.

Kevin Hart en Bryan Cranston spelen de hoofdrollen in de vooralsnog titelloze remake van Intouchables. Zij worden bijgestaan door Nicole Kidman, Julianna Margulies en Aja Naomi King, die de opnames er inmiddels al op hebben zitten. Er wordt nu hard gewerkt aan de montage, waarne de film in maart 2018 in de Amerikaanse bioscopen verschijnt.

Intouchables


Intouchables draait om Philippe, een verlamde miljonair. Hij heeft een enorm huis en personeel, maar ervan genieten is moeilijk. Voor de rest van zijn leven zit hij vast aan zijn rolstoel. br />

Vriendschap

Driss woont in een grimmige voorstad en leeft van een uitkering. Driss is niet echt op zoek naar een baan, maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Voor hij er erg in heeft is hij aangenomen als de persoonlijke verzorger van Philippe. Wat in het begin moeizaam verloopt, groeit uit tot een bijzondere vriendschap.

Geen medelijden

Driss leert van zijn ‘werkgever’, die het op zijn beurt heerlijk vindt dat er eindelijk iemand is die geen medelijden met hem heeft. In plaats daarvan haalt Driss de sportauto van Philippe uit het stof, gaan ze samen op pad en steken ze zo nu en dan een joint op. Want waarom kun je niet genieten als je in een rolstoel zit?Reageren op dit artikel