Avond in Maaskantje met twee New Kids-films(2011)

  • 14 september 2017, 22:15 - 23:55 uur
  • Veronica

ACTIEKOMEDIE Stelen, vloeken en bierdrinken, de New Kids hebben het er maar druk mee. Donderdag zijn op Veronica beide New Kids-films te zien. Ga om 20:30 klaarzitten en geniet van New Kids Turbo én New Kids Nitro!

“Niemand komt aan Maaskantje!” Na een succesvolle reeks korte sketches besloten de bedenkers van New Kids een film te maken. In twee actiekomedies gaan de vrienden Richard, Gerrie, Rikkert, Robbie en Barrie los. Ze hebben schijt aan alles en schoppen overal tegenaan, met een zachte G.

New Kids Turbo

De avond begint met New Kids Turbo. Hierin verliest het vijftal vrienden hun baan. Allemaal door de economische crisis. Dan krijgen ze het lumineuze idee om nergens meer voor te betalen. Ze brengen hun werkloze dagen door met stelen, bier drinken en heel veel vloeken.

New Kids Turbo start om 20:30 op Veronica.

New Kids Nitro

Een jaar later kwamen de New Kids terug in een nieuwe film, die aansluitend wordt uitgezonden. Maaskantje heeft een oorlog met het nabije dorpje Schijndel. Het vijftal heeft zijn hoofd vol aan illegale straatraces en massale vechtpartijen. Pas wanneer er Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, bundelen de twee groepen hun krachten om de zombieplaag tot een einde te brengen.

  • Regisseur: Steffen Haars, Flip van der Kuil
  • Scenario schrijver: Steffen Haars, Flip van der Kuil
  • Componist: Normann Bttner, Stefan de Groen, Timo Hegtermans, Martijn Helle, Jos ten Klooster
  • Acteurs: Huub Smit, Wesley van Gaalen, Flip van der Kuil, Steffen Haars, Sjaak-Pieter van Es

Reageren op dit artikel
Meer video's van Veronica

Tips voor vandaag