Nieuws
Avontuurlijke high tea
CTR
  ·  Een high tea is al heel feestelijk, maar in handen van Yvette van Boven wordt die extra bijzonder. Zo verwerkt ze in Koken met Van Boven verschillende bloemen in gerechten waar zelfs Google nooit van heeft gehoord. Tik maar eens ‘vlierpeer-focaccia’ in. Yvette zet het gewoon op tafel. Het recept staat na de uitzending op de site van het programma en dat is zeker geen overbodige luxe. Verder gebruikt Yvette bloemen uit de kaasjeskruidfamilie, die zo wordt genoemd vanwege de vorm van hun vruchten; die lijken op een Goudse kaas. Dan is er nog verveine, ook bekend als verbena, een kruid met een citroenachtig smaakje dat onder andere wordt gebruikt in thee en bij visgerechten. Van Boven verwerkt het met het kaasjeskruid in haar eigen avontuurlijke marshmallows.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsEwout Genemans is terug met het tweede seizoen van De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
Ewout Genemans keert voor dit tweede seizoen van De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt terug naar Yes We Can Clinics. Hier ontmoet hij jongeren die een klinische behandeling ondergaan omdat ze kampen met psychische problemen, verslavingen en/of gedragsproblemen.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 09:31Dit is waarom aanstaande woensdag Zussen niet te zien is
09:20De TV van gisteren: Oos Kesbeke en Frans Bauer strijden om de gunst van de kijker
08:57Secret Duets-kijkers onder de indruk van duet Soy Kroon en Sita Vermeulen
06:47Vanavond op TV: Flikken Maastricht, De bondgenoten, Bad Boys
22:26Wendy van Dijk toch niet te zien in nieuwe reeks van Medisch Centrum West