Bad Neighbours: Burenruzie loopt uit de hand(2014)

  • 11 oktober 2018, 22:40 - 00:30 uur
  • NET 5

KOMEDIE

Je hebt een heerlijk huis met je lief en je pasgeboren baby. Geen vuiltje aan de lucht, totdat een herendispuut zich in het huis van de buren vestigt. Het is gedaan met de rust.

In de komedie Bad Neighbours (2014) wordt de rust verstoord van het jonge stel Mac (Seth Rogen) en Kelly (Rose Byrne) en hun pasgeboren baby. Een dispuut bestaande uit vijftig wilde studenten komt naast hen wonen.

Bad Neighbours

Onder leiding van Teddy (Zac Efron) zijn er heftige feesten in het huis met veel drank, drugs, seks en lawaai waardoor er al snel een burenruzie ontstaat die steeds verder uit de hand loopt.

Bad Neighbours 2

Bad Neighbours kreeg in 2016 een vervolg met Bad Neighbours 2. Hierin hebben Mac en Kelly hun huis eindelijk verkocht. Althans, dat denken ze. De kopers hebben dertig dagen de tijd om hun bod in te trekken. Normaal gesproken geen probleem, maar als Max en Kelly merken dat een meisjesstudentenclub het huis van de buren heeft gekocht, gaat alles mis. Het leven van de wilde dames staat in het teken van drank, seks en drugs. Hoe krijgen Mac en Kelly het huis ooit nog verkocht? Ze schakelen de hulp in van Teddy.


  • Regisseur: Nicholas Stoller
  • Scenario schrijver: Andrew Jay Cohen, Brendan O'Brien
  • Acteurs: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron, Dave Franco, Lisa Kudrow

Reageren op dit artikel
Meer video's van Oscars 2017

Tips voor vandaag