Beertje Paddington in hartverwarmende kerstcommercial

Kijk nu

NET GEMIST Kerst laat nog even op zich wachten, maar de kerstreclames druppelen al binnen. Deze met beertje Paddington is nú al favoriet.

Het Britse warenhuis Marks & Spencer staat bekend om zijn hartverwarmende kerstreclames. De commercial met Paddington van dit jaar houdt dat oeuvre absoluut in stand.

Criminele Kerstman

De knuffelbeer wordt wakker van wat gestommel op zijn dak. Het is de Kerstman, denkt 'ie. Maar zo'n goedzak is de man helemaal niet... Toch weet Paddington hem op het rechte pad te krijgen, door samen met hem cadeautjes bij kinderen thuis te bezorgen in een heuse arreslee. 

Paddington 2

Paddington gaan we binnenkort weer zien op het witte doet. Op 6 december verschijnt Paddington 2 in de Nederlandse bioscopen. In 2014 verscheen de eerste live-action animatiefilm over het schattige beertje, waarin Paddington naar Londen reist om een thuis te zoeken. In Paddington 2 werkt hij zich gek om een bijzonder cadeautje voor zijn bijna 100-jarige tante te kunnen kopen. Eindelijk heeft 'ie het kostbare presentje, maar dan wordt het van hem gestolen door een dief (gespeeld door Hugh Grant). Hoe loopt dit af?Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag