Bekende Nederlanders blikken terug op hun voorspellingen voor SBS

  • Geplaatst: Woensdag 8 november
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT SBS 6 komt in december met een nieuw eenmalig tv-programma. In Het Jaaroverzicht volgens de sterren blikt Kim-Lian van der Meij samen met 35 bekende Nederlanders terug op hun voorspellingen aan het begin van 2017.

Hebben de sterren de positie van OG3NE op het songfestival goed voorspeld? Hadden ze verwacht dat Nederland zich zou kwalificeren voor het WK voetbal van 2018? Dacht André Hazes aan het begin van het jaar dat hij zijn ruzie met zijn moeder zou bijleggen? Deze vragen komen aan bod in het nieuwe terugblikprogramma van SBS 6.

Jack van Gelder

Als de voorspelling is uitgekomen, verdienen de BN’ers een punt. Daarnaast kijkt Kim-Lian van der Meij of ze zich hebben gehouden aan hun goede voornemens. De BN’ers zijn onder anderen Frans Bauer, Heleen van Royen, Jack van Gelder, Britt Dekker, André Hazes en Rick Brandsteder.

Nouri

Ook bespreekt Kim-Lian samen met duo’s Coen & Sander en Nick & Simon de meest spraakmakende gebeurtenissen van het jaar zoals de seks tape van Patricia Paay, maar ook de tragedie met de jonge Ajacied Nouri.

Het jaaroverzicht volgens de sterren komt op 29 december bij SBS 6 op de buis. Reageren op dit artikel