Betrap de mol(2017)

  • 10 februari 2018, 20:30 - 21:35 uur
  • NPO 1
Kijk nu

SPEL Nadat actrice Loes Haverkort vorige week een rood scherm zag, zijn er nog vijf kandidaten over in Wie is de mol? Wie van hen is nu toch de saboteur? De kijkers thuis denken massaal Stine. Terecht of niet?

Miljoenen kijkers zijn al zes weken bezig met de vraag: wie is toch die mol? In de vierde aflevering was de saboteur even te zien, verkleed in een park waar Art dilemma's afvuurde op de kandidaten. De uitzending werd in veel huiskamers teruggespoeld en in slow motion opnieuw afgespeeld. Was er iets te herkennen in het loopje, in de vorm van het lichaam of de kleding? 

Tip

Voormalig Mol- en Moltalk-presentatrice Margriet van der Linden heeft een tip: let op lichaamstaal na de gespeelde opdrachten. "Het is soms te zien. Ik was honderd procent zeker dat ik het vorig jaar bij Thomas zag in de uitzending voor de livefinale. Hij werd betrapt door Sanne en zijn frustratie daarover, in een fractie te zien, was oprecht. Of zou alleen een mol dat herkennen en kunnen zien?"

Loes Haverkort 

Voor actrice Loes Haverkort komt deze tip te laat. Ze viel in de vorige aflevering af. In haar dagboek op de website van Wie is de mol? schrijft ze dat ze direct na het maken van de test het gevoel had dat ze die week naar huis moest: "We mochten natuurlijk niet met elkaar over de test praten, maar we konden elkaar terug zien komen. En toen ik mijn hoofdverdachte aan zag komen lopen, wist ik het. Verkeerd. Ik wilde té graag dat diegene het zou zijn, want dan zou ik het gedrag tenminste nog ergens kunnen verklaren." Wie is de mol dan wel? De kijkers thuis verdenken Stine momenteel het meest (29 procent).Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag