Birgit Schuurman zingt weer

  • Geplaatst: Donderdag 8 februari
Door: Televizier.nl

MUZIEK Birgit Schuurman brengt haar eerste album in 10 jaar tijd! De afgelopen jaren stortte ze zich op haar acteercarrière met rollen in onder andere Meisje van plezier en Soof 2. Nu besluit ze toch terug te gaan naar haar eerste liefde, de muziek.

Voor Birgit begon met acteren, brak ze in 2001 door met haar nummer I know. Ook zong ze samen met haar zus Katja Schuurman in de band Jeunes Turcs. Haar laatste album album True stories I made up bracht ze 10 jaar geleden uit.

A Fool For Love

Het nieuwe album van Birgit heet A Fool For Love en ze noemt het zelf haar meest autobiografische album tot nu toe. De zangeres dropte vandaag alvast haar single Amplify op Spotify voordat het hele album op 28 maart uitkomt. In het indie-popnummer zingt ze over een geheime liefde, spannend!

Meisje van plezier

In de tijd dat Birgit geen muziek maakte, richtte ze zich op acteren en speelde ze in diverse films zoals De eetclub en Rokjesdag. Tegenwoordig kun je haar herkennen van de serie Meisje van plezier, waar ze als strenge madam Meryem haar vriendin Nadine (Angela Schijf) introduceert in de escortwereld.

Lees ook: Birgit Schuurman in de muziekkaravaan van Ali B.Reageren op dit artikel