Blije vlog: Enzo Knol en Dee zijn weer samen

Kijk nu

NET GEMIST Mocht je het gemist hebben: het YouTube-koppel Enzo Knol en Dee is weer samen. Het lijkt wel een soap, geven ze zelf ook toe in een nieuwe vlog.

Enzo en Dee vertelden in september in een emotionele vlog genaamd 'Het is voorbij' nog dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. Tranen vloeiden, fans waren net zo verdrietig. 

Verkering

Maar de liefde voor elkaar blijkt sterk bij Enzo en Dee: de twee misten elkaar ontzettend en hebben nu weer 'verkering'. "Het is voor ons absoluut geen soap en we doen het niet voor de views", benadrukken ze in de blije vlog waarin ze hun hereniging bekendmaken. "Er werden zoveel roddels, onzin en theorieën verspreid over dat we vreemd zouden zijn gegaan, maar dat was niet het geval."  

Kerstbal

In de vlog doet het koppel weer gek als altijd. Zo hangt Enzo een kerstbal aan z'n oor, en slaat Dee deze vervolgens kapot. Na het 7 minuten durende liefdesverhaal, sluiten ze het af met een dikke kus.

De break-up

Bekijk ook nog even de vlog waarin de tortelduifjes hun break-up bekendmaakten - en pak daar maar vast tissues bij: Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag