Carlo Boszhard als 90-jarige

  • 13 september 2017, 20:34 - 21:33 uur
  • RTL 4
Kijk nu

AMUSEMENT Na zijn typetjes in De tv kantine is Carlo Boszhard gewend aan schmink en pruiken, maar in The story of my life krijgen hij en zijn man Herald voor het eerst een transformatie tot zichzelf als zestig- en negentigjarige.

Na al zijn typetjes in De tv kantine is Carlo Boszhard als geen ander gewend aan schmink en pruiken, maar in The story of my life krijgen hij en zijn man Herald voor het eerst een transformatie tot hun oudere zelf. Hiermee biedt Linda de Mol het koppel een kijkje in hun toekomst, eerst als zestig- en vervolgens als negentigjarigen.

Carlo en Herald

Hoe zal het leven van Carlo en Herald er tegen die tijd uitzien? Werken de twee op hun zestigste bijvoorbeeld nog steeds samen? Met Herald ontwikkelde Carlo onder meer de hitformule De tv kantine, waarin hij en Irene Moors allerlei BN'ers persifleerden. Ook de zondagmiddagshow Carlo's tv café was een coproductie van de entertainer en zijn man. Linda de Mol wil ongetwijfeld weten hoe deze samenwerking werkt voor hun relatie.

Niet meer op zondag

Carlo Boszhard raakt dit tv-seizoen zijn jarenlange vaste plekje kwijt, want Carlo's tv café keert niet meer terug. Na vijftien jaar Carlo en Irene op de zondagmiddag wilde Irene Moors weleens thuis zijn in het weekend, dus ging haar collega in 2015 solo verder. Na twee seizoenen komt er nu ook een einde aan de nieuwe show van Carlo. Maar dat betekent niet dat hij nu stilzit: inmiddels is de presentator onder meer te zien in de nieuwe spelshow Een goed stel hersens op de donderdagavond van RTL 4, waarin hij voor het eerst na de exit van Irene weer een presentatieduo vormt, ditmaal met Nicolette Kluijver.


  • Seizoen: 1

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag