Caroline de Bruijn ontvoert Arjen Lubach voor Ster Erik

Kijk nu

NET GEMIST GTST-ster Caroline de Bruijn doet werkelijk alles om haar man Erik de Vogel de Zilveren Televizier-Ster Acteurs te laten winnen. Ze gaat zelfs zo ver dat ze Arjen Lubach heeft gekidnapt met hulp van de Italiaanse maffia.

In een huiveringwekkend YouTube-filmpje wil Caroline de Bruijn Arjen Lubach dwingen om nog meer reclame te maken voor haar man Erik de Vogel. Hij speelt al meer dan twintig jaar de rol van Ludo Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Het echtpaar heeft elkaar ontmoet op de GTST-set. Met behulp van criminelen wil Caroline Arjen afpersen en ontvoeren. Ook wil Caroline de twee concurrenten van Erik uitschakelen: Thom Hofmann en Jeroen van Koningsbrugge.

Ludo verdient een Kudo 

De video van ‘Janine’ is een ludieke reactie op Arjen Lubach. Eerder voerde Arjen in zijn talkshow twee keer campagne voor Erik de Vogel met de slagzin: ‘Ludo verdient een Kudo’. “Een kudo bestaat niet”, fluistert Caroline in het filmpje tegen Arjen. “Het is kudos - enkelvoud. Weet je wat wel correct is? Zeg maar dag tegen Lubach!”

Gouden Televizier-Ring Gala

Vanavond is het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam. Arjen Lubach is genomineerd in twee categorieën. Met zijn programma Zondag met Lubach maakt hij kans op de felbegeerde ring, de andere genomineerden zijn Expeditie Robinson en Beste Zangers. Ook is Arjen kanshebber voor beste presentator. Zijn concurrenten zijn Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens.Reageren op dit artikel