Champions League: Open strijd op Old Trafford

  • 13 maart 2018, 20:00 - 22:40 uur
  • Veronica
Kijk nu

RECHTSTREEKS VERSLAG Sevilla bleek drie weken geleden niet in staat om Manchester United-doelman David De Gea te verschalken. Met een uitslag van 0-0 reizen de Spanjaarden nu naar Old Trafford, waar een kwartfinaleticket op het spel staat.

Met dank aan doelman David De Gea heeft Manchester United nog volop zicht op een plek in de kwartfinale van de Champions League. Wat Sevilla in de heenwedstrijd ook probeerde, de Spanjaarden konden hun landgenoot in Engelse dienst niet passeren. Het weinig sprankelende duel eindigde in 0-0 en daarmee kreeg United precies wat het wilde.

Vuurwerk

De formatie van José Mourinho zal in eigen huis wel iets meer aanvalslust moeten tonen om de subtopper uit de Spaanse competitie uit te elimineren. De trainer verwacht dan ook vuurwerk van zijn ploeg. “Old Trafford is wel toe aan weer eens een grote Europese avond”, zei hij in de Engelse media. Na dit duel nog een samenvatting van AS Roma - Sjachtar Donetsk. De Italiaanse ploeg moet in eigen huis een 2-1 achterstand wegpoetsen.

Miljarden

De Champions League is in de afgelopen jaren van een miljoenenbal veranderd in een miljardenbal. Een aantal clubs uit de grote vijf competities heersen. De afgelopen vier edities werden door een Spaanse club gewonnen (driemaal Real Madrid en eenmaal Barcelona). Real Madrid won de Cup met de grote oren liefst twaalf keer. AC Milan volgt op gepaste afstand met zeven eindzeges, maar werd afgelopen seizoen zesde in de Serie A en doet niet mee.

  • Aflevering: 19/29 Manchester United - Sevilla

Reageren op dit artikel
Meer video's van Veronica

Tips voor vandaag