Chantal bleef slapen bij Patty en Victor

Kijk nu

NET GEMIST Chantal bleef donderdagavond voor haar programma Chantal blijft slapen bij show-diva Patty Brard en illusionist Victor Mids logeren. Patricia nam haar mee naar een yogales en met Victor ging ze natuurlijk goochelen.

Patty ontvangt Chantal in haar villa op Ibiza. Ze laat Chantal het eiland zien en Chantal mag slapen in een echte indianentent. Daarnaast neemt ze Chantal mee naar yogales. Patty is zo ontspannen bij de yoga-oefening dat ze even wat gassen laat ontsnappen. "Dit gebeurt me altijd bij de yoga”, zegt ze erover.

Goochelende Chantal

Victor neemt Chantal mee naar een high tea met zijn twee zussen. Daarna leert hij Chantal een paar geheime trucs. Chantal blijft met Victor slapen in een van de chicste hotels van Nederland. Tijdens het ontbijt onthult Chantal dat ze toevallig een pakje kaarten mee heeft genomen. Ze wil een truc proberen, maar dit duurt nogal lang. “Ik ga wel vast even ontbijten”, zegt Victor. Maar dan zegt Chantal dat ze een kaart kan laten opstijgen. Victor kijkt vrij bedenkelijk en dit blijkt later volkomen terecht te zijn…Ondanks de mislukte truc mag Chantal wel meedoen aan Victors show. Check hieronder of dat goed afliep... Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag