Chantal in het theater

  • 7 december 2017, 20:33 - 21:32 uur
  • RTL 4
Kijk nu

AMUSEMENT Chantal Janzen gaat terug naar haar roots: ze duikt het musicalwereldje in met actrice Jelka van Houten, die De marathon speelt in Doetinchem. Verder logeert Chantal bij Henk Westbroek en gaat ze mee naar zijn kroeg.

Van Belle in Beauty and the Beast tot Rachel Hazes in Hij gelooft in mij: voor vele musicalrollen stond Chantal Janzen avond aan avond op de planken. Daar kwam een einde aan toen ze in 2015 besloot zich helemaal op haar tv-carrière te richten. Voor Chantal blijft slapen keert de RTL 4-ster even terug in het theater.

Jelka van Houten en Henk Westbroek

Ze gaat niet zelf het podium op, maar kijkt mee met actrice Jelka van Houten. Die is in Doetinchem voor de tournee van de musical De marathon. Verder logeert Chantal bij zanger Henk Westbroek. Hij is aan het oppassen op zijn kleinzoon. Later op de avond duiken Chantal en Henk de kroeg in. Niet zomaar een kroeg, maar het Utrechtse café waarvan Henk eigenaar is. Chantal gaat achter de biertap staan en kijkt iets te diep in het glaasje.

Goed voorbereid

Chantal Janzen bereidt zich altijd goed voor op haar logeerpartijtjes. Aan Nu.nl legt ze uit: "Als ik bij jou thuis kom, kan ik me het niet permitteren om te vragen: 'Had jij nou broers? Nee, jij had een zus die je niet meer ziet toch?' Zo zorg je ervoor dat het leuk blijft." Chantal gaat ook nooit langs bij een BN'er die ze absoluut niet mag. "Het kan weleens zo zijn dat ik terugkom van iemand en een hekel aan diegene begin te krijgen. Ik ga natuurlijk niet zeggen wie dat is." Chantal blijft altijd professioneel. "Slaap ik liever thuis bij mijn gezin? Ja, natuurlijk. Voel ik me overal op mijn gemak? Nee, zeker niet. Maar ik riep nooit jankend dat ik naar huis wilde."


  • Seizoen: 4

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag