Chantal Janzen vindt tv maken steeds leuker worden

  • Geplaatst: Zaterdag 28 oktober
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Chantal Janzen haalt naar eigen zeggen steeds meer plezier uit het maken van televisieprogramma's. Bij haar nieuwe show &Chantal is ze meer bij het proces betrokken.

"Ik vind televisie maken steeds leuker worden. Voor dit programma schrijf ik zelf de tekst en bemoei ik me met de inhoud en de montage. Bij grote amusementsshows als Dance Dance Dance zag ik pas het resultaat bij uitzending op televisie", zo zegt de presentatrice tegen RTL Boulevard.

&Chantal

Haar nieuwbakken show is anders dan haar voorgaande televisieklussen. "Deze show draagt mijn naam. Het is meer werk. Ik mag meer bepalen. Dat levert meer stress op, maar ook meer voldoening."

Chantal is ook van plan om onbekende mensen uit te nodigen in haar show. "Ik zou niet alleen een show willen maken met bekende mensen, daarom nodig ik ook onbekende mensen uit in de studio", zo zegt ze.

Thema

In de eerste aflevering, die vanavond wordt uitgezonden op RTL 4, zijn de gasten onder meer Rico Verhoeven en De Lama's. Er is ook een concreet thema. "We gaan iedere zaterdag een thema behandelen dat als een rode draad door de aflevering loopt. In de eerst show is het thema I’ve Got The Power."Reageren op dit artikel