Chantal Janzens &C-magazine bijna in de winkel

Kijk nu

NET GEMIST Chantal Janzen lanceert haar eigen tijdschrift. Dat nieuws is al een tijdje bekend maar het is nu bijna zover. Dinsdagavond 21 maart komt de eerste editie van haar magazine &C uit. In Carlo’s TV Café vertelde ze hier meer over.

“Ik wil niet dat mensen alleen maar kijken, maar echt zien”, vertelt Chantal als ze uitlegt waar &C vandaan komt. “Het is de eerste letter van mijn naam, en je spreekt het uit als ‘and see’, ‘en zien’ dus.” Het doel van haar magazine is helemaal niet om per se anders te zijn dan andere bladen, ze wilde een ‘online televisiekanaaltje’ maar is altijd al ‘verliefd geweest op tijdschriften’.

Cover

In Carlo’s TV Café laat Carlo Boszhard weten dat hij het magazine al gezien heeft en hij onthult de cover van het tijdschrift. “Het mocht eigenlijk niet, maar ik wil toch de cover onthullen.” De cover die Carlo onthult is natuurlijk niet de echte cover, hoewel Chantal erg moet lachen om de ’10 afslanktips van mijn beste vriend Carlo Boszhard die ik niet gevraagd heb voor dit blad’. Benieuwd naar de echte cover? Op dinsdagavond 21 maart wordt het magazine gelanceerd.

Aftellen

Dinsdagavond is het dus eindelijk zover, maar er wordt al een tijdje afgeteld op instagram. Verschillende BN’ers tellen samen met Chantal Janzen af:

Zo telde Fred van Leer af:
 

Ik kan niet wachten @andcgram @chantaljanzen.official #maarhetmoet #4moredays #andcgram ❤❤❤

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

 

Maar ook Leco van Zadelhoff:
 

Chantal Janzen AND SEE the launch...3 days #andcthelaunch #andc #chantaljanzen #lecolook

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff ␤ (@lecolook) op

 

En Kim Feenstra:
 

2 days left, so excited! @chantaljanzen.official @andcgram #andcthelaunch #magazine

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) opReageren op dit artikel

Tips voor vandaag