Chris Pratt rent voor zijn leven in teaser Jurassic World 2

Kijk nu

NET GEMIST Het is hard wegrennen geblazen in de allereerste beelden van Jurassic World: Fallen Kingdom. Zie ze hierboven en wees gereed voor een echte trailer aanstaande vrijdag! Hopelijk komen we dan te weten wat de dino’s en mensen allemaal aan het doen zijn.

De actie spat ervan af in de eerste vijftien seconden beeld van Jurassic World: Fallen Kingdom. Fans wereldwijd schreeuwen het uit van blijdschap. Helaas zullen ze toch echt nog een tijdje moeten wachten. Pas volgend jaar verschijnt de nieuwe Jurassic Park-film in de bioscoop: 7 juni komt-ie naar Nederland. Tot die tijd kunnen we uitkijken naar vrijdag, dan komt er een échte trailer!

Acteurs

In het vervolg van Jurassic World komen naast allerlei verschillende soorten dino’s nog meer bekenden terug. Zo schreeuwt Chris Pratt al tegen de rest een hele goede tip: “Rennen!” Bryce Dallas Howard is weer aan zijn zijde. Daarnaast komt Jeff Goldblum terug, die in de eerste Jurassic Park-films al speelde.

Succes

Het vervolg op Jurassic World komt niet als een verrassing. Wereldwijd heeft de film namelijk 1,6 miljard dollar opgeleverd. Hoe het verder gaat nadat het dino-attractiepark is vernietigd is nog maar de vraag: er is nog helemaal niets over het verhaal bekend. Hopelijk komen we daar deze vrijdag meer over te weten.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag