Cold feet is terug!(2017)

  • 15 februari 2018, 22:35 - 23:30 uur
  • NPO 3

KOMISCHE DRAMASERIE In dit zevende seizoen is Adam nog steeds gek op Tina. Hij wil echt verder met haar, maar ziet hun toekomst er wel zo rooskleurig uit als hij hoopt? Jenny wil promotie maken, maar heeft daarbij hulp nodig van Pete.

Na een afwezigheid van dertien jaar keerden de hoofdpersonen uit Cold feet in 2016 terug met een nieuwe reeks. Dit zesde seizoen smaakte naar meer, dus nu volgt nummer zeven. Adam (James Nesbitt) Hierin is Adam nog steeds gek op Tina (Leanne Best). Hij wil echt verder met haar, maar ziet hun toekomst er wel zo rooskleurig uit als hij hoopt?

Promotie

Jenny (Fay Ripley) wil promotie maken, maar heeft daarbij hulp nodig van Pete. Het is alleen de vraag of Pete haar wel de steun kan geven die ze nodig heeft. Karen heeft succes op werkgebied en besluit dat te vieren. David zit tegenwoordig in de levensverzekeringen, maar dat is absoluut niet de baan waarvan hij droomt. Pete komt met een oplossing: hij kent een rijke dame die een financieel adviseur nodig heeft.

Geen bikini

Hermione Norris (1967) neemt al sinds het begin van Cold feet de rol van Karen Marsden op zich. The Mirror wilde afgelopen augustus van haar weten hoe het is om haar personage te spelen nu ze ouder is. “Je ziet niet veel vrouwen van onze leeftijd op televisie”, antwoordde de actrice. “In de media zie je vrouwen gewoon uit beeld verdwijnen.” In het interview onthulde Fay Ripley (1966), die Jenny speelt, ook wat de twee pertinent weigeren te doen. “We hebben gezegd: geen bikini’s. Ik maak geen grapje, het staat in mijn contract. In het echte leven draag ik geen bikini, dus waarom zou ik dat op tv wel doen?”

  • Regisseur: Terry McDonough
  • Acteurs: James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley
  • Seizoen: 7

Reageren op dit artikel
Meer video's van Zondag met Lubach

Tips voor vandaag