De beste grappen van Voetbal inside

  • 19 mei 2017, 20:29 - 21:30 uur
  • RTL 7
Kijk nu

TALKSHOW Op de play-offs na zit het Eredivisievoetbal erop voor dit seizoen. De mannen van Voetbal inside zijn daarom met vakantie. Tijd om nog een keer terug te blikken op de allergrappigste momenten van het laatste half jaar.

De kampioen is gehuldigd, de degradant is bekend. Met uitzondering van enkele play-offduels zit het Eredivisieseizoen erop. Dat betekent dat de mannen van Voetbal inside met vakantie kunnen. Hun laatste uitzending was afgelopen maandag en daarom is het nu tijd voor de hoogtepunten van het afgelopen half jaar. Fragmenten waar de hele tafel, het publiek en de kijkers thuis smakelijk om hebben gelachen. Soms hebben die met voetbal te maken, vaak gaan ze over randzaken.

Lach

De capriolen van Harry Mens in diens talkshow bijvoorbeeld. En ook de aanwezigheid van Hans Kraay jr. zorgt veelal voor een lach. De zomerstop van Voetbal inside gaat bijna drie maanden duren. De eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen staat gepland op 11 augustus.

Johan Derksen

Voor Johan Derksen is dat ook meteen het laatste seizoen. De oud-hoofdredacteur van Voetbal International houdt het in de zomer van 2018 voor gezien op televisie. Hij geeft dan gehoor aan de wens van zijn vrouw. "Ze wil dat ik stop met die onzin op tv. En ik denk dat ze gelijk heeft", zo valt te lezen op de website van weekblad Story. Derksen heeft nog een contract voor een jaar en dat dient hij gewoon uit. "Daarna is het definitief afgelopen. Het is natuurlijk niet erg macho van mij om te zeggen, maar van mijn vrouw mag ik na dit jaar ook niet meer verder. Het is de realiteit en ik denk dat ik maar eens naar haar ga luisteren."

  • Seizoen: 5

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag