De Kardashians terug op televisie

  • 12 oktober 2017, 21:00 - 22:00 uur
  • TLC
Kijk nu

REALITYSERIE Een medialandschap zonder de Kardashians is tegenwoordig niet meer voor te stellen. Daarom zendt TLC donderdagavond een splinternieuwe aflevering van Keeping up with the Kardashians uit.

Sinds vorige week is het dertiende seizoen van Keeping up with the Kardashians te zien op TLC. Drama is er voldoende: Khloé wil haar relatie met Caitlyn herstellen, Rob is klaar voor het ouderschap en Kim is in shock na de gruwelijke overval in Parijs. Hoe het met de rest gaat zie je donderdagavond op TLC.

10 jaar Kardashians

Keeping up with the Kardashians is inmiddels al tien jaar op televisie. De afgelopen periode stond bol van drama, romantiek, selfies en duckfaces. De een vindt het verschrikkelijk, terwijl de ander met veel plezier kijkt naar de dagelijkse avonturen van de ietwat aparte familie. Eind september werd er nog een jubileumspecial uitgezonden.

TLC

TLC heeft een aantal grote shows binnen weten te slepen. Na Will & Grace heeft de vrouwenzender nu dus ook Keeping up with the Kardashians naar Nederland gehaald. Dat betaalt zich uit in voor een kleine zender relatief goede kijkcijfers: zo scoorde Will & Grace 2,2 procent marktaandeel en 129.000 kijkers.


Reageren op dit artikel
Meer video's van TLC Nederland