De ouders van James Corden bij de Grammy's

Kijk nu

NET GEMIST James Corden had dit jaar de eer om de Grammy’s te presenteren. De Britse presentator nodigde zijn ouders uit om voor en tijdens de show aanwezig te zijn. Hoe dat afloopt zie je in de video hierboven.

De ouders van de presentator van The Late Late Show with James Corden nemen een kijkje achter de schermen bij de Grammy-uitreiking. Daar komen ze de grootste sterren tegen. Zo waagt mama Corden een dansje met John Legend, terwijl papa Corden een sterk staaltje saxofoon speelt. Ook interviewen ze op de rode loper grote namen als Jason Derulo, Skrillex en Carrie Underwood.

Jubileum

Tijdens de Grammy-uitreiking merkt James op dat zijn ouders die dag 45-jaar lang getrouwd zijn. Vervolgens zijn schokkende beelden te zien van vader en moeder Corden en twee celebrities. Wie de bekendheden in kwestie zijn, zie je in de video hierboven.

Adele

Dit jaar was het Grammy-jaar van Adele, die vijf beeldjes mee naar huis mocht nemen. Er waren optredens van Beyoncé, Bruno Mars en Katy Perry. Ook Adele, Metallica en Lady Gaga traden op. NIet alle optredens verliepen vlekkeloos vanwege geluidsproblemen.Reageren op dit artikel