De trailer van Soof: Een nieuw begin is hier!

Kijk nu

NET GEMIST Soof begint helemaal opnieuw. Althans, dat is de titel van de serie. De eerste trailer van Soof: Een nieuw begin is nu eindelijk uitgebracht. En dit jaar komt ook nog eens de rest. Krijg jij na het zien van bovenstaande trailer al zin in de serie?

Na twee succesvolle bioscoopfilms krijgen we nu ook een serie van Soof. Na wat korte clips is nu de eerste, échte trailer van de serie uitgekomen. Ook weten we eindelijk wanneer Soof: Een nieuw begin ook gaat beginnen. Vanaf 24 november zien we hoe Soof het verder in het leven zal afbrengen.

Een nieuw begin

Soof: Een nieuw begin zal verdergaan waar Soof 2 eindigde. Nu zijn Kasper en Soof gescheiden. Wanneer Kaspers mancave onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in bij Soof en de kinderen. Eerst lijkt het best prettig en kan Soof zich mooi richten op haar restaurant, maar al snel blijkt het samenwonen een hoop gedoe op te leveren. Helemaal wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen.

Soof

De serie verschijnt vanaf 24 november dit jaar op RTL 4 en Videoland. Soof: Een nieuw begin kondigde eerder al aan dat ze een tweede seizoen krijgen. Daarnaast krijgt Soof nog een musicalversie, maar daar moeten we nog even op wachten. De muscial gaat 18 november 2018 pas in première.


Reageren op dit artikel